Telefoonnummer

+ 31 (0)6 33 86 62 61

Email

Info@beautyenrelax.nl

Openingstijden

7 dagen per week: 10AM-22PM

Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage waarbij het gehele lichaam wordt gemasseerd. Al uw spieren worden heerlijk met olie gemasseerd, wat dus een enorm rustgevende werking op uw gestel heeft.
Vandaag de dag werken we allemaal hard, zijn gestrest en hebben altijd haast, door deze massage krijgt u weer een heerlijk ontspannen gevoel.

De  ontspanningsmassage

is een van de meest bekende massage. Een ontspannende massage, het hele lichaam wordt van top tot teen door gemasseerd, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft daarbij ook een helende werking op lichaam en geest. Een perfecte manier om tot rust te komen, ook wanneer er geen pijnklachten zijn.

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een stevige massage waarbij de spieren intensief gemasseerd worden. Wij bieden u een sportmassage aan in combinatie met een ontspanningsmassage, hiervoor boekt u een uur. U kunt dan kiezen welk deel van uw lichaam u stevig gemasseerd wilt hebben. Bijvoorbeeld: rug of benen. De rest van het lichaam wordt dan als een ontspanningsmassage gemasseerd.

Nek, rug en schouder massage

De nek-, rug- en schoudermassage is een massage waar veel vraag naar is. Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Deze massage is speciaal bedoeld voor mensen die zitten met (boven) rug-, schouders en nekklachten en ontspanning zoeken. De massage versnelt de doorbloeding in de aderen en zorgt zo voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor ontspannen de spieren en verminderen de pijnklachten. Deze massage geeft je een fijn gevoel en weer nieuwe energie. In 30 minuten maken we de spieren goed los zodat je energie weer kan doorstromen en blokkades worden opgeheven.

VOET MASSAGE

In de voeten bevinden zich de zogenaamde reflexpunten die ook in verbinding staan met andere lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Door deze punten te masseren verbeterd en stimuleert het een goede doorbloeding en de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, maar in het hele lichaam.

Epileren

Epileren met draad is een oosterse techniek om alle gezichtshaartjes te verwijderen. Alle donshaartjes worden door de draaiende beweging van het draad meegenomen. Dit is een perfecte methode om langdurig van ongewenst haar af te zijn. Ook kan op deze manier de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd worden. Tijdens de vrijwel pijnloze behandeling ligt u heerlijk ontspannen in een behandelstoel. Uw huid wordt altijd nabehandeld met een verfrissende lotion.

Acryl Behandeling Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof. Hierbij doop je het penseel eerst in de vloeistof, daarna in acrylpoeder. Er vormt zich dan een substantie op het penseel welke te vormen is. Hiermee wordt een nagel gecreëerd of de nagel wordt bijgewerkt. Het product hardt uit door verdamping van de vloeistof. Zo ontstaat er een hard resultaat. Acryl kan gebruikt worden voor een verlenging en voor een nagelversteviging.

Gellak behandelingGellak bestaat uit een kant-en-klaar product. Dit wordt direct op de nagel aangebracht. De gelvormige substantie is te vormen. Deze hardt uit in een lamp. Bij sommige merken kan dit een brandend gevoel geven. 
Bij een goede nagelstyliste is er geen verschil te zien tussen acryl of gellak. Het is een fabel dat het één dikker is dan het ander. Het ene product kan wel beter passen per persoon.
Gellak kan gebruikt worden voor een verlenging en voor een nagelversteviging.

Manicure BehandelingDoor invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog en uw nagels in een minder goede conditie zijn.De ideale verzorging voor uw handen en nagels is en manicure behandeling. Bij deze behandeling worden uw nagels en handen verzorgd zodat ze weer in de juiste conditie zijn.

PEDICURE BEHANDELING

Bij een pedicure behandeling worden de voeten gedesinfecteerd, de nagels worden geknipt en afgewerkt. De nagelomgeving wordt gereinigd. Eventueel overtollig eelt, kloven likdoorns en ingroeiende nagels en schimmelnagels worden verwijderd of behandeld. Aan het einde van de behandeling worden de voeten kort gemasseerd met voetencrème.